Workshop: Mr. dr. Boonk ‘een zoektocht naar academische bronnen’

Inhoud activiteit
Bij veel vakken moet je een paper schrijven of een casus uitwerken. Het is dan handig dat je goed weet hoe je naar informatie moet zoeken en hoe je zeker weet dat je de juiste informatie hebt gevonden. Op 26 januari 2019 verzorgen we een workshop waarbij het zoeken naar academische juridische informatie centraal staat.

Mr. dr. Martine Boonk, docent rechtsfilosofie aan de OU, verzorgt deze workshop. Ze zal ons begeleiden en gaan dan zelf in groepjes van 2 of 3 personen oefenen. Het is cruciaal dat u zelf uw laptop meeneemt. Geen telefoon! Het is van belang dat u een device meeneemt, waarin u snel en effectief juridische bronnen kan opzoeken.

Rond 12:30 uur regelen we weer een heerlijke lunch. Wil je ook aanwezig zijn, meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier.

Datum
zaterdag 26 januari 2019

Locatie
Studiecentrum Amsterdam
Amstelveenseweg 390
1076 CT Amsterdam

Programma (onder voorbehoud)
10:15 uur Ontvangst (en klaarmaken laptops)
10:30 uur Start workshop
12:30 uur Lunch + napraten
13:30 uur einde programma

Over de docent
Mr. dr. Martine Boonk is universitair docent rechtsfilosofie aan de OU. In 2013 is zij gepromoveerd. De titel van haar proefschrift is: ‘Zeker over zoeken? Naar een juridisch kader voor verrichtingen van zoeksystemen met betrekking tot via internet beschikbare open content’.

Inschrijven kan alleen middels dit formulier en is alleen voor leden: