Wie wil ons bestuur komen versterken?

De AJV is een vereniging voor rechtenstudenten aan de Open Universiteit en organiseert allerlei activiteiten zoals lezingen, pleittrainingen en excursies.

Dat kan alleen een succes zijn als we een volledig en actief bestuur hebben en leden actief deelnemen aan de activiteiten.

Op dit moment hebben we meerdere vacatures:

Voorzitter: We zijn op zoek naar een persoon die gezicht wil geven aan de vereniging. De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging in externe contacten. Verder geeft de voorzitter een belangrijke kleur aan het gevoerde beleid.

Voor de functie van voorzitter is het belangrijk dat je graag en makkelijk met mensen omgaat, en dat je ‘in the spotlight’ als een vis in het water voelt.

Bestuursleden: We zoeken mensen die het leuk vinden om juridische activiteiten te organiseren. Deze activiteiten kunnen van alles zijn, als het maar juridisch is. Zo bereiden we een lezing ‘Oorlogsrecht’ voor die gegeven wordt door het Rode Kruis, een lezing over privaatrecht door een van de docenten van de OU en oriënteren we op een excursie naar het Internationaal Gerechtshof (Vredespaleis), maar ook het regelmatig bijwonen van een rechtbankzitting vallen onder deze activiteiten.

In het bijzonder zoeken we nog iemand die affiniteit heeft met computers, en die zich wil bezighouden met het beheer van onze ICT. Dit bestaat onder andere uit onderhoud aan de website en communicatie via mail, Facebook en andere kanalen.

Voor alle functies is ervaring niet van belang, we zijn immers allemaal studenten.

Met elkaar willen wij voor het seizoen 2016-2017 weer aan de slag maar daar hebben we wel hulp bij nodig!

Wil je wat bestuurlijke ervaring opdoen en heb je interesse in één van bovenstaande functies, stuur dan een reactie naar info@amstjurver.nl.

Hartelijke groet,

Het AJV-bestuur,

Ed van der Woerd, Ankie Breugom, Antien Wijngaarden en Jeanine Bastian

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar