Twee nieuwe bestuursleden gekozen

23 februari 2019 – Na een jaar lang als driekoppig bestuur de vereniging weer op poten te hebben gezet, was het tijd voor een ‘gezinsuitbreiding’ in het bestuur. Tijdens de algemene ledenvergadering zijn er twee nieuwe bestuursleden gekozen!

Nadat de voorzitter zijn vertrouwen had uitgesproken over de twee kandidaat-bestuursleden, en had voorgesteld om hen bij acclamatie te verkiezen, klonk er een luid applaus en was met één klap (ha!) het bestuur uitgebreid van drie naar vijf bestuursleden.

Chantal Scharbaai gaat aan de slag als commissaris ‘universitair pleitgenootschap Amsterdam’ (kort gezegd UPGA). Ze heeft ervaring in bestuurswerk vanuit de NS en wil zich graag inzetten om het UPGA weer in haar oude glorie te herstellen. “Volgend jaar gaan we meedoen aan de pleitwedstrijd”, sprak ze veelbelovend uit. Ze ging meteen aan de slag en vroeg aan de aanwezige leden wie haar wilde gaan helpen. Er gingen maar liefst zeven handen de lucht in, dus dat er muziek in het UPGA zit, dat is zeker.

Patricia Karssen pakt de website aan als commissaris ‘ICT’. Ze heeft veel ervaring in de ICT en beheert zelf al een aantal websites, waaronder voor stichting de Zonnebloem. “Ik ga graag aan de slag om de website te verbeteren”, aldus de enthousiaste Patricia.

Na de ALV is het nieuwe bestuur meteen bij elkaar gekomen om het komende jaar te bespreken. “Het gaat een mooi jaar worden”, aldus de voorzitter, “Een excursie naar de Tweede Kamer, naar de Hoge Raad en we hopen toch ook wel naar Straatburg af te reizen. En wie weet wat we in het najaar allemaal gaan doen”!

VLNR: Ankie Breugom (penningmeester), Anneliek Schooneman (secretaris), Mark Achterbergh-Copier (voorzitter), Chantal Scharbaai (commissaris UPGA) & Patricia Karssen (commissaris ICT).
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar