Stilzitten? De AJV niet!

De grootste, oudste en actiefste studentenvereniging voor rechtenstudenten van de OU besturen is gewoon ontzettend leuk. Daar kan ik nog wel 300 woorden over tikken, maar het is wat het is: gewoon ontzettend leuk. Het kost alleen een beetje tijd. Daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om meer te doen in minder tijd. Een van die manieren is om zoveel mogelijk vanaf deze site te doen. Nieuwsberichten en aankondigingen van nieuwe activiteiten worden automatisch op social media geplaatst, ze verschijnen automatisch in je mailbox (heb je je daar al voor aangemeld? Dat kan via het formuliertje in de linkerkolom!) en als je onze feed hebt toegevoegd aan je RSS-reader, dan verschijnen de updates daar ook automatisch.

Activiteiten
De afgelopen dagen heb ik de website ‘achter de schermen’ een beetje schoongeveegd en een nieuwe manier gevonden om de activiteiten aan te kondigen. [pullquote]Datum, tijd en locatie staat nu overzichtelijk boven de informatie over de activiteit.[/pullquote] Datum, tijd en locatie staat nu overzichtelijk boven de informatie over de activiteit én de ‘upcoming events’ staan in de linkerkolom. Zo zie je bij een bezoek aan de site direct wat er op de agenda staat. Handig! De kalender helemaal onderaan de pagina’s linkt nu ook naar de datum van de activiteit en niet meer naar de datum waarop deze is toegevoegd aan de website.

Ledengedeelte
In het menu staat nu ook een duidelijke inloglink voor het ledengedeelte. Ben je nog niet geregistreerd? Dan kun je dat via diezelfde link doen.
Ook als je niet van plan bent het ledengedeelte te gebruiken, mag je je registeren. Graag zelfs! Binnenkort ga ik de nieuwsbrief namelijk ook via de site versturen, met als groot voordeel dat er op de site ook een archief van nieuwsbrieven te vinden zal zijn. Hoe meer leden zich registeren, hoe minder e-mailadressen ik handmatig hoef in te voeren.

Heb je nog samenvattingen, essay’s, scripties of andere teksten liggen die je graag wilt delen met de andere leden? We willen het ledengedeelte graag uitbreiden!
[pullquote]Fotografen (amateur of niet) zijn overigens ook van harte welkom![/pullquote]

Gezocht: vlotte pennen
Onder de kop ‘archief’ in het menu, vind je het kopje ‘verslagen’. Daar is nu nog niets te vinden, maar daar komt snel verandering in! Wát daar dan precies komt te staan, dat hoef ik toch zeker niet uit te leggen?
Wil je iets doen voor de vereniging, maar heb je niet veel tijd? Misschien wil je dan een verslag maken van een activiteit waar je toch al naartoe wilde komen! Mail me; we kunnen iedere vlotte pen goed gebruiken!

Layout
Al deze leuke nieuwigheidjes schreeuwen natuurlijk ook om een opgefriste layout. Tadaaaaa! Ik heb op alle links geklikt en alles lijkt te werken. Maar mocht je toch een dode link of andere foutjes tegenkomen, dan stel ik het op prijs als je even contact opneemt.

%d bloggers liken dit: