Oud-voorzitter Jan Tilgenkamp erelid AJV

Tijdens de algemene ledenvergadering op 7 april 2018 hebben de leden van de AJV  unaniem besloten om aan onze oud-voorzitter Jan Tilgenkamp het allereerste erelidmaatschap te verlenen. Jan is verheugd met dit goede nieuws.

Onze huidige voorzitter Mark heeft daarvoor een prachtig document gemaakt en keurig ingelijst. Normaal gesproken zouden we dat officieel overhandigen, met een bosje bloemen en mooie woorden. Helaas is de gezondheid van Jan wat minder geworden en hebben we vooral telefonisch contact gehad.
Jan is heel blij dat de AJV hem tot erelid heeft benoemd. Hij vindt het leuk om een mooi certificaat te krijgen in een lijstje. De AJV, in het bijzonder Mark, krijgt complimenten voor het ontwerp. Daarna halen we nog wat herinneringen op aan de AJV. Zelfs mr. Frank Visser is een keer langs geweest voor een lezing in de tijd dat Jan nog voorzitter was.
Jan bedankt de leden. Het lijstje krijgt in ieder geval een ereplaats in de woonkamer van Jan, naast het lijstje met zijn master-getuigschrift rechtsgeleerdheid.
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar