Inschrijven excursie EU 2018 (speciale pagina)

Via deze pagina kunt u zich vanaf nu inschrijven voor de excursie van vrijdag 07 september 2018 naar de Europese Unie in Brussel (exclusief vervoer). Let op! Aanmeldingen via e-mail worden niet in behandeling genomen.  Gebruik hiervoor het formulier onderaan deze pagina.

Programma van vrijdag 07 september 2018 (onder voorbehoud)
10:30 uur – ontvangst Brussel met koffie/thee met wat lekkers (inclusief)
11:00 uur – aanvang programma
12:00 uur – lunch (mogelijk op eigen kosten)
17:00 uur – einde programma
17:30 uur – diner (inclusief, excl. zware drank)
19:30 uur – einde programma

Inclusief zijn: koffie/thee met wat lekkers bij aankomst en het diner. Exclusief zijn de reis (retour) met een luxe 25-persoons touringcar, zware drank (tijdens het diner) en de lunch. Deze voorwaarden zijn nog onder voorbehoud.

Disclaimer: Het programma is slechts nog een indicatie. Het definitieve programma wordt te zijner tijd nog kenbaar gemaakt aan alle deelnemers. De datum en de tijden zijn wel vrijwel zeker. Daar kunt u dus vanuit gaan.

Ontwikkeling: We zijn op dit moment bezig om een gespecialiseerde OU-docent mee te krijgen op deze mooie excursie. Meer info volgt!

Wie kan zich inschrijven?
De vereniging betaalt een deel van de reis, maar vraagt daarbij aan haar leden ook een bijdrage om de kosten binnen de perken houden. Deze reis wordt alleen voor leden aangeboden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen van de leden, kunnen te zijner tijd ook niet-leden zich aanmelden. Het bestuur behoudt zich wel het recht voor om leden voorrang te verlenen op niet-leden. Lid worden kan natuurlijk ook.

Regels voor inschrijving
Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar en vol is écht vol! Aanmelding geschiedt op binnenkomst, maar de daadwerkelijke betaling geldt als definitieve inschrijving. De betalingsinstructie wordt na aanmelding via e-mail verstrekt.  Aanmeldingen die na de 25ste aanmelding binnenkomen, komen op een reservelijst te staan. Restitutie is niet mogelijk, mits er een andere deelnemer diens plaats inneemt.