Inschrijven Diesviering 2018

Via deze pagina kunt u zich vanaf nu inschrijven voor de Diesviering van zaterdag 01 december 2018 . Let op! Aanmeldingen via e-mail worden niet in behandeling genomen.  Gebruik hiervoor het formulier onderaan deze pagina.

Op zaterdag 01 december 2018 vieren wij als vereniging onze 33e Diesviering. Dit jaar is extra bijzonder, omdat we dit jaar ook 10 jaar een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid zijn. De locatie is dan ook bijzonder, de Schreierstoren in Amsterdam! De Schreierstoren aan de Geldersekade in Amsterdam is een verdedigingstoren die vroeger deel uitmaakte van de stadsmuur van Amsterdam. De toren werd gebouwd rond 1487 op de hoek van het IJ en de oostkant van de stad, en is de enige bewaard gebleven verdedigingstoren van Amsterdam (meer informatie over de toren).

Datum: zaterdag 01 december 2018
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Lokatie: Schreierstoren, Prins Hendrikkade 94/95, 1012 AE, Amsterdam

M. Achterbergh LLB, voorzitter

Het thema is ‘Back to the Future‘, waarbij we met onze leden naar het verleden, het heden en de toekomst zullen gaan kijken. Waar komt onze mooie vereniging vandaan? En waar gaan we met z’n allen naartoe? Het beloofd een unieke en gezellige middag te worden!

U wordt allereerst welkom geheten door onze voorzitter, M. (Mark) Achterbergh. Daarbij hebben we drie prominente sprekers voor onze leden in petto. Wij hebben prof. mr. A. (Anja) Oskamp, rector magnificus van de Open Universiteit, bereid gevonden om voor ons te komen te spreken. Ook mr. dr. R. (Ria) Slegers, directeur onderwijs, zal met ons een blik in de toekomst werpen binnen de faculteit Cultuur- en Rechtswetenschappen. Tot slot zal prof. mr. dr. R. (Ronald) Janse, hoogleraar encyclopedie van de rechtswetenschap, een korte lezing houden over het grondrecht ‘vrijheid van vereniging’, het grondrecht waar wij ons samenzijn op baseren. Kortom, het wordt een enerverende en interessante middag!

Prof. mr. A. Oskamp (ou.nl)

mr. dr. R. Slegers (ou.nl)

prof. mr. dr. R. Janse (ou.nl)

 

 

 

 

 

 

Inschrijven kan middels onderstaand formulier.