Een frisse wind!

Veel zullen jullie er niet van merken, maar de website van de AJV heeft vandaag een grote schoonmaakbeurt gehad. De veranderingen en verbeteringen zijn vooral ‘achter de schermen’ merkbaar.

Door deze aanpassingen wordt het voor het bestuur eenvoudiger om nieuws en activiteiten aan te kondigen. De knoppen onderaan de berichten maken het voor júllie juist weer makkelijker om anderen op de hoogte te brengen van het reilen en zeilen van de AJV. Maak er gebruik van!

Andere wijzigingen die voor jullie zichtbaar zijn:

  • Het menu is opgeschoond. Via ‘Nieuws’ kom je bij de nieuwsberichten, via ‘Agenda’ kom je bij de lijst met activiteiten die in het verschiet liggen.
  • Archief activiteiten is aangepast. Het is nu makkelijker per maand terug te vinden welke activiteiten plaatsvonden. Let er alleen wel op dat het archief is opgebouwd op datum van bekendmaking van de activiteit, niet op de datum van de activiteit zelf.
  • In de rechterkolom vind je nu een optie om je via e-mail te abonneren op nieuwsberichten. Deze optie vervangt niet de gebruikelijke nieuwsbrieven en informatiemails! Het voordeel is vooral dat je niet meer regelmatig op de site hoeft te kijken of er nieuws is of nieuwe aankondigingen zijn. Er is nu dus ook een RSS-feed beschikbaar.
  • Onder het kopje ‘Twitter’ vind je de laatste tweets van de AJV. We hebben een knopje toegevoegd om ons makkelijk te kunnen volgen.
  • Via ‘Facebook’ kun je ons liken en zien wie je zijn voorgegaan. Via onze Facebookpagina houden we je ook op de hoogte van activiteiten. Er is ook een besloten AJV-groep op Facebook, waar we in de toekomst (meer) gebruik van willen maken.
  • ‘Inloggen leden’ is onveranderd; deze optie vind je nog steeds rechts onderin.

 

Veranderingen onder aan de pagina’s:

  • ‘Meest gelezen’ geeft weer welke activiteiten of nieuwsberichten onze bezoekers het interessantst vinden.
  • Via ‘Kalender’ kun je ook naar het archief van de activiteiten. Let er op dat de aankondiging van de activiteit gemiddeld een maand eerder in het archief voorkomt dan de activiteit plaatsvond!
  • De trefwoorden zijn een andere manier om het archief te bekijken. Probeer het gewoon eens uit!

We hopen natuurlijk van harte dat deze verbeteringen bevallen! Mocht je fouten tegenkomen of wil je andere feedback geven, dan kun je dat doen via het contactformulier.

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar