Contact met de AJV

De algemene ledenvergadering ligt alweer achter ons, en naar aanleiding van de op deze vergadering gemaakte afspraken staat hier een aantal belangrijke zaken.

Contact met de AJV
De contactformulieren op beide websites werken weer. Het is vanaf nu dus weer mogelijk berichten te sturen aan de AJV of je aan te melden voor een activiteit via deze formulieren.

E-mail kan natuurlijk ook. Stuur je e-mail dan naar info@amstjurver.nl.

De e-mailadressen amstjurver@hotmail.com en pleitgenootschap@gmail.com zijn vervallen en zullen niet meer gelezen worden.

De website
De website beschikt nu over een afgesloten ledengedeelte. De inhoud van dit gedeelte wordt in de loop der tijd uitgebreid, dus neem hier zeker regelmatig een kijkje!

Toegang tot dit gedeelte krijg je als volgt:
Op deze website vind je rechtsonder een blokje ‘Inloggen leden’. Klik hier op ‘registreren’ en kies een gebruikersnaam. Na registratie wordt je aanmelding gecontroleerd. Kom je voor in ons ledenbestand en heb je je contributie betaald, dan wordt je aanmelding goedgekeurd en kun je inloggen.

Wil je zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van het ledengedeelte, stuur dan een bewijs van betaling van contributie naar info@amstjurver.nl. Op deze manier hoef je niet te wachten op controle door de penningmeester.

Social media
De Amsterdamse Juridische Vereniging en het pleitgenootschap UPGA zijn ook te vinden op Twitter en Facebook. Hier zullen we zo veel mogelijk interessante links voor onze leden plaatsen en updates geven over het reilen en zeilen van onze vereniging. Uiteraard worden vragen of opmerkingen via deze kanalen ook beantwoord!

Onduidelijk?
We hopen dat met deze informatie duidelijk is hoe het bestuur te bereiken is. Maak gebruik van de mogelijkheden; de AJV is JOUW vereniging! Suggesties, ideeën, opmerkingen, of toch nog onduidelijkheden? Stuur dan gerust een e-mail!

Hopelijk tot snel bij één van onze activiteiten!

 

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar