Brussel 25 mei 2012

De Amsterdamse Juridische Vereniging en haar pleitgenootschap UPGA organiseren op vrijdag 25 mei 2012, aanvang 10.45 uur, een excursie naar het Europees Parlement en het Paleis van Justitie in Brussel. Verzamelen in het centraal station Brussel bij de kaartverkoop.

DEZE EXCURSIE IS VOLGEBOEKT!!

We zullen eerst een bezoekje brengen aan het Europees Parlement, waar een parlementsmedewerker een levendige presentatie en een rondleiding langs de vergaderzaal verzorgt, waardoor je een goed overzicht krijgt van het Europees Parlement.

Na de lunch gaan we naar wat ooit het grootste gebouw ter wereld was: het Paleis van Justitie. In dit kolossale gebouw bevindt zich het hof van beroep van Brussel, het gerechtelijk arrondissement Brussel en tevens de zetel van het Hof van Cassatie. Daar bezoeken we een zitting.

Daarna is er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje in de binnenstad van Brussel.

Deelname aan de excursie staat open voor maximaal 20 rechtenstudenten. De geschatte kosten bedragen 20 euro.

Let op: U komt op eigen gelegenheid naar Brussel. De organisatie en begeleiding van de excursie worden verzorgd door Marcus Kambel, voorzitter van de AJV en het pleitgenootschap UPGA en Dorinne Sorber, commissaris UPGA en tevens werkzaam voor de Orde van de Belgische Advocaten in Brussel.

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar