Voorzitter

De voorzitter is belast met de leiding van het bestuur. Hij treedt bij vertegenwoordiging op als woordvoerder en is als zodanig het gezicht van de vereniging.

Mijn naam is Mark Achterbergh-Copier en ik ben per 7 april 2018 verkozen tot voorzitter van het bestuur van onze mooie vereniging. Nadat ik de opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening in 2016 had afgerond, ben ik begonnen met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit.

Samen met het huidige bestuur zijn we een nieuwe weg ingeslagen; eentje met een mooie toekomst! Ik wil de vereniging professionaliseren, waarbij verbinding en continuïteit voorop staat. Zo hebben we al gezorgd voor een grondige herziening (en modernisering) van het huishoudelijk reglement en zoeken we als bestuur actief de samenwerking op met de Open Universiteit. Ook hebben we het aantal interessante lezingen geïntensiveerd en gaan we in 2018 naar de Europese Unie toe.

Studeren doe je nooit helemaal alleen, dus is het wel zo fijn als je je medestudenten regelmatig ziet. Onze vereniging biedt deze mogelijkheid voor u! Ik hoop u daarom ook te mogen begroeten als (nieuw) lid van onze vereniging tijdens een van onze bijeenkomsten.