Penningmeester

De penningmeester is belast met het financieel beheer van de vereniging. De penningmeester maakt onder andere de financiële jaarrekening, de begroting en regelt verder alles rond de betalingen.

Mijn naam is Ankie Breugom, ik ben vanaf 7 april 2018 verkozen tot de penningmeester van de AJV. De fiscus, zoals sommige studentenverenigingen dat ook wel noemen, kortom ik pas op de centen.

Al een aantal jaren studeer ik rechten, inmiddels heb ik mijn bachelor gehaald en ben met de master gestart. Het tempo is langzaam, maar gaat wel gestaag door. Alleen onder deze omstandigheden lukt het mij om alles te kunnen combineren. Naast de studie werk ik, ben getrouwd en heb een gezin. Het mooie van de AJV vind ik de doelstellingen om contacten te bevorderen tussen studenten onderling en de studenten met de OU. Zonder de AJV blijft het toch wel erg eenzaam achter je bureau met je neus in de boeken. Leden die regelmatig de lezingen bezoeken weten het wellicht al, ik hou wel van lekker eten en lekkere dingen bakken. Zo af en toe bak ik iets lekkers voor de AJV. Wil je ook van mijn baksels proeven? Kom dan vooral naar de lezingen!

Spring naar toolbar