Bestuur bezoekt rector magnificus in Heerlen

Bezoek bestuur OU Heerlen – 12 april 2018

12 april 2018 – Heerlen,

Vandaag had het bestuur een belangrijk werkbezoek aan het hoofdkantoor van de Open Universiteit Nederland te Heerlen. Het doel van het gesprek was om de oude banden met de Open Universiteit weer te doen herleven. Het gesprek was bijzonder waardevol en de rector magnificus werd verrast met wel een hele bijzondere verrassing …

Het bestuur sprak met rector magnificus prof. mr. Anja Oskamp, mr. dr. Ronald Janse (hoogleraar Encyclopedie van de rechtswetenschap),  mr. dr. Wilma Dreissen (universitair hoofddocent straf- en procesrecht) en mr. dr. Ria Slegers (universitair docent/onderzoeker, en per 1 juni 2018 de nieuwe directeur opleiding). Het gesprek was constructief en vooral gericht op wederzijds inspanningen om de band tussen de OU en de AJV in de toekomst te versterken. Continuïteit en wederzijds steun waren de inzet. Het is een eerste stap van het bestuur om te werken aan een sterke vereniging die nauw verbonden is met de Open Universiteit.

Het bestuur heeft prof. mr. Anja Oskamp, in haar hoedanigheid van rector magnificus van de Open Universiteit, verrast met haar benoeming van buitengewoon lid van de vereniging. Een bijzondere ambassadeurspositie die beide instituten definitief verbindt.

De toekomst ziet er goed uit; het bestuur zal meer de samenwerking opzoeken met docenten van de OU om de kwaliteit van de lezingen en excursies naar een (nog) hoger niveau te tillen. In de toekomst zal het bestuur haar leden informeren welke constructieve afspraken er zijn afgesproken.

Via deze weg dan ook de oproep aan alle docenten van de Open Universiteit om zich aan te melden als lid van onze mooie vereniging.

Het bestuur

Prof. mr. Anja Oskamp is als buitengewoon lid van de AJV benoemd – 12 april 2018

 

 

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar