ALV 2015 met netwerkborrel

Op zaterdag 21 maart 2015 houden we de algemene ledenvergadering van de AJV.

Gewoonlijk is een ledenvergadering tamelijk saai, een moetje, dat erbij hoort. Om het toch wat leuker te maken gaan we het dit keer over een andere boeg gooien: een vergadering met aansluitend een netwerkborrel waar je de gelegenheid krijgt om bij te praten over de studie. Je kunt tips uitwisselen over dat ene moeilijke vak dat maar niet wil lukken. Kennismaken met de mensen die je wel op Facebook ziet, maar nog niet in het echt hebt gezien. We nodigen ook de juristen uit die de afgelopen tijd de bijeenkomsten hebben opgeluisterd, zodat je nog die ene vraag kan stellen waar het niet meer van kwam bij de bijeenkomst. Ook docenten rechtswetenschappen van de OU zijn van harte welkom.

Een gratis borrel voor de leden met hele lekkere hapjes die je zeker niet mag missen dus!

Locatie

De bijeenkomst vindt niet plaats in het OU Studiecentrum Amsterdam zoals gebruikelijk, maar in La France te Oegstgeest:

Partycentrum La France
Rhijngeesterstraatweg 43
2341 BR Oegstgeest (Z-H)

Je kunt hier gratis parkeren.

Met het OV is het een kort stukje met o.a. bus 21 Richting Noordwijk vanaf station Leiden Centraal of bus 57 richting Lisse. Als je iets sportiever bent kun je dat stuk (ongeveer 2,5 km) ook wandelen.

Tijd

13:15 – 13:30 uur inloop

13:30 – 14:00 uur vergadering

14:00 – 17:00 uur netwerkborrel met lekkere hapjes

Belangrijk!

Voor het bestuur is het belangrijk om te weten hoeveel leden er zullen komen op deze dag. Pak je agenda voor volgend jaar erbij en laat vóór 27 november a.s. weten of je komt!

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar